Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen

Deze week werd in München de Intersolar Europe 2022 gehouden. Op deze beurs zijn de nieuwste innovaties en ontwikkelingen gepresenteerd op het gebied van zonne-energie. Theo Groen jr. was ook op de beurs te vinden en niet alleen als bezoeker. Als producent van zonne-energie is Groen Zon Energie gebruiker van de omvormers van Huawei. De Benelux-leverancier voor deze omvormers is Wattkraft. Wattkraft heeft Theo gevraagd om het bedrijf op de beurs te vergezellen om onze ervaringen met klanten te delen. En zo was Theo dus een paar dagen in Duitsland te vinden in de stand van Huawei / Wattkraft. Natuurlijk heeft hij zelf ook bij andere stands gekeken om de ontwikkelingen bij te houden. Veel daarvan zijn gericht op de opslag van zonne-energie, want die kunnen de energietransitie versnellen. Wij blijven de ontwikkelingen met veel belangstelling volgen en houden je op de hoogte.