Intersolar München

Intersolar München

Vorige week was de Intersolar in München. Groen Zon Energie was daar ook om de noviteiten te bekijken op het gebied van het opwekken en opslaan van zonne-energie. De ontwikkelingen gaan snel en blijven alsmaar door gaan. Er werden allerlei nieuwe vindingen en verbeteringen aan bestaande producten getoond, zoals zonnepanelen met een hogere efficiency per m², nieuwe montagesystemen, drijvende systemen en zonvolgende systemen, nieuwe aanbieders van batterij-opslagsystemen, laad-infrastructuren ten behoeve van EV (electronic vehicles), mobiele batterijen t.b.v. de evenementenbranche of bouwlocaties waar onvoldoende elektrische infrastructuur aanwezig en schoonmaakrobots. Verder waren er seminars en voordrachten om de laatste kennis over te brengen op de aanwezige geïnteresseerden.