Soms is overstappen een goed idee

Soms is overstappen een goed idee

Soms is overstappen een goed idee. Vanaf 1 januari 2022 leveren wij onze zonne-energie aan Agro Energy. Agro Energy is in 2001 als energiecollectief voor de tuinbouw opgericht. Sinds 2006 is het onderdeel van Eneco Groep. Agro Energy en Eneco Groep zetten zich samen met klanten en partners, zoals Groen Zon Energie, in voor de missie: duurzamere energie van iedereen, zodat mensen zelf de regie nemen over energie. Verder werken ze samen aan een klimaatneutrale toekomst. Door hun jarenlange kennis en innovatieve energieoplossingen zorgen ze voor geminimaliseerde energiekosten en slimme biedingen op energiemarkten. Ook maken ze het mogelijk dat er gedurende de dag beter kan worden ingespeeld op de veranderende omstandigheden op de energiemarkt. Verder biedt Agro Energy de mogelijkheid om in de toekomst nieuwe energiemarkten toegankelijk te maken. Als voormalige rozenkweker vinden we het een mooi idee dat we met onze zonneweide nu energie leveren via deze van oorsprong agrarische coöperatie. De cirkel is rond. Benieuwd naar onze historie? Kijk op https://groenzonenergie.nl/over-ons/.