Hogere huizenprijs met zonnepanelen

Hogere huizenprijs met zonnepanelen

Wist je dat isolatie en zonnepanelen een positief effect hebben op de verkoopprijs van je woning? De Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie heeft dat onderzocht onder bijna 600 makelaars. Vergeleken met 5 jaar geleden speelt duurzaamheid een grotere rol en die zal in de toekomst alleen maar toenemen. De makelaars geven aan dat isolatie en zonnepanelen niet alleen een gunstig effect hebben op de verkoopprijs, maar ook op de verkoopbaarheid van een huis. Dit kan dus een extra reden zijn om voor duurzaamheidsmaatregelen te kiezen. Heb je geen geschikt dak voor zonnepanelen, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor zonnestroom van Groen Zon Energie. Je kunt deze stroom krijgen via Vandebron. Op https://vandebron.nl/ kun je er meer over lezen.